Trekhaak online

Brink trekhaken

Brink trekhaken is kwaliteit van Nederlandse bodem

Brink trekhaken is van oudsher een gerenommeerd merk trekhaken afkomstig uit Nederland. Sinds 2006 is Brink onderdeel van het Zweede Thule Towing Systems. In de afgelopen jaren is de naam Brink langzaam aan het verdwijnen en worden de oude vertrouwde Brink trekhaken onder de merknaam Thule verkocht. Thule trekhaken koopt u eenvoudig online. Het hele assortiment van Brink is onder de naam Thule te verkrijgen. De meest bekende trekhaak van Brink is ongetwijfeld de vaste trekhaak die veel op bedrijfsauto’s werd gemonteerd. Deze vaste en robuuste trekhaak, al dan niet met flenskogel, is gewoon nog verkrijgbaar onder de naam Thule. Ook de wegdraaibare trekhaken en afneembare trekhaak oplossingen van Brink worden in Nederland geproduceerd bij de fabrieken van Thule Towing Systems.

 

Brink trekhaken betekend kwaliteit

 

Brink trekhakenHet vroegere Brink trekhaken stond vooral bekend om de kwaliteit en de innovatie oplossingen. Het hedendaagse Thule heeft een eigen testcentrum die voldoet aan goedgekeurde internationale standaarden voor testen van haar producten. Brink bracht destijds al de demontabele trekhaak op de markt. Binnen het huidige assortiment van Thule trekhaken vind je voor verschillende treksystemen de afzonderlijke trekhaak oplossingen van het oude Brink. Naast het leveren van trekhaken, levert Thule ook montage kits en kabel oplossingen voor een vakkundige installatie van uw trekhaak. Koopt u een trekhaak online? Vergeet dan niet om de juiste installatie materialen te bestellen.

 

Over Thule Towing Systems

 

Thule Towing Systems BV is een dochteronderneming van de Thule Group. Thule is een internationale speler op het gebied van transport oplossingen voor mensen met een actieve levensstijl. Niet alleen worden trekhaken door Thule gemaakt, maar ook oplossingen zoals dakkkoffers en fietsendragers zijn onderdeel van het assortiment van Thule. Binnen de Thule groep worden ook trailers, sneeuwkettingen en andere producten geproduceerd. Veiligheid en kwaliteit zijn kernbegrippen binnen de Thule groep. Inmiddels hebben vele autofabrikanten gekozen om Thule trekhaken te installeren als een nieuwe auto met trekhaak wordt afgeleverd. Veel vakgarages en automontage bedrijven hebben Thule in hun assortiment. Als u zelf een trekhaak wilt installeren en online naar de beste oplossing zoekt, dan is Thule een merk waar u rekening mee moet houden.