Trekhaak online

Bosal trekhaken

Koop uw Bosal trekhaak online!

Bosal, een van oorsprong Nederlands bedrijf, is een gespecialiseerde toeleverancier van vervangingsonderdelen voor de auto industrie. Naast andere autoproducten, biedt Bosal een breed assortiment trekhaken welke onder de Bosal of Oris merknaam op de markt wordt gebracht. Ook Bosal trekhaken koopt u natuurlijk online. Bosal gaat bij haar trekhaken aanbod uit van een auto welke multifunctioneel inzetbaar is. Of u nu uw caravan, paardentrailer, boot of fietsendrager aan uw auto wilt hangen, voor iedere toepassing heeft Bosal een trekhaak.

 

Vaste trekhaken van Bosal: robuust en degelijk

 

Bosal trekhakenDe trekhaken van Bosal zijn in vele modellen online te koop. U heeft in eerste instantie een keuze uit vaste, wegdraaibare of afneembare trekhaken. De robuuste en degelijke vaste trekhaken kunne n worden geleverd als bold-on systeem en als flens systeem. Voor het particuliere gebruik is over het algemeen het bold-on systeem sterk genoeg. Het flens systeem met een twee-gats of vier-gats montage is voor professionele trekkracht of wanneer u uw paardentrailer op zandpaden of in weilanden wilt voortrekken. Als één van de weinige fabrikanten biedt Bosal ook trekhaken die gelast kunnen worden opgeleverd.

 

De afneembare trekhaken van Bosal

 

In samenwerking met Oris voert Bosal constant verbeteringen door aan haar trekhaak systemen. De nieuwste ontwikkeling is de Ecofit afneembare trekhaak. De Ecofit combineert degelijkheid met bedieningsgemak en is een uitstekende oplossing voor die mensen die geen intensief gebruik zullen maken van de trekhaak maar toch graag eentje willen hebben voor als dit nodig is. De AK series afneembare trekhaken zijn iets robuuster. Ook hier kunt u een trekhaak kiezen al na gelang de gebruikseisen en de trekkracht. Wist u dat de AK 40 afneembare trekhaak series van Bosal sterk genoeg zijn om een paardentrailer of een boottrailer te trekken? Deze afneembare trekhaak is ook geschikt voor caravans! Online kunt u veel informatie krijgen over de Bosal afneembare trekhaken.

 

Bosal trekhaken online bestellen en monteren

 

Ondanks dat Bosal de indruk geeft dat haar trekhaken alleen via de specialist of de autofabrikanten te verkrijgen zijn, kunt u Bosal trekhaken ook online bestellen en zelf monteren aan uw auto. Volg hierbij goed de bijgeleverde handleidingen en instructies.